1. Home
  2.  » Accommodatie de Eekhoorn

Accommodatie de Eekhoorn Veluwe Gelderland

De Eekhoorn heeft 2 verdiepingen en leent zich in het bijzonder voor studiedagen, coaching een klein congres of andere bijeenkomsten voor een middelgrote groep. Deze huisvesting biedt plaats aan 66 personen maximaal en heeft evenzoveel slaapplaatsen. Groepsverblijf de Eekhoorn is rolstoeltoegankelijk en heeft aangepast sanitair. U kunt er ook gebruikmaken van draadloos internet. Bij De Wildwal krijgt u altijd de beste kwaliteit.

Huiskamer van dit groepsverblijf

De Eekhoorn heeft een woonkamer die ruimte, sfeer en huislijkheid uitstraalt. Rond de sfeervolle openhaard wachten de comfortabele banken en fauteuils op u. Behalve deze zithoek staan in het vertrek veel tafels en stoelen, heeft het een eigen podium met audio- en videoapparatuur, een knusse bar en televisie. In de Eekhoorn heeft iedereen het vast en zeker naar de zin.

accommodatie de eekhoorn
vakantiehuis de Eekhoorn
Keuken groepsverblijf de Eekhoorn
slaapkamers vakantiehuis de Eekhoorn

Groepsverblijf met moderne kookruimte

In groepsverblijf de Eekhoorn kookt u in een keuken van deze tijd. Het extra grote gasfornuis is ruim berekend op een groep van 66 mensen. Het kookvertrek is uitgerust met een vaatwasser, grote koelkasten een koffieapparaat en een handige magnetron. Zo worden uw studiedagen, coaching of congres altijd een succes.

Indeling slaapkamers Eekhoorn

De Eekhoorn heeft 9 slaapkamers. 6 kamers met 4 stapelbedden en 3 met 3 stapelbedden. Badkamers en slaapvertrekken grenzen aan elkaar. Ook in dit verblijf liggen de badkamers en slaapkamers naast elkaar. Bovendien hebben alle slaapruimtes en badkamers vloerverwarming. De rolstoel toegankelijke slaapkamer heeft een aangepaste douche en toilet. Op de plattegrond kunt u zien hoe de indeling van dit verblijf is.

Buitenomgeving de Eekhoorn

De Eekhoorn is een fijne accommodatie met een enorm speelveld en een eigen terras waar u zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Hier vindt u ook uw eigen tafeltennistafel. Houdt u meer van een potje volleybal? Ook dat kan bij De Wildwal. Op elk speelveld hangt voor u een volleybalnet. Liever voetballen of basketballen? Het is allemaal mogelijk. Kinderen en volwassenen kunnen zich hier heerlijk uitleven. Ook voor jonge kinderen is het een veilige speelomgeving met een schommel, klimrek en wip wap. Maar wacht niet te lang met boeken, want vol = vol.

Hebt u nog vragen over de Eekhoorn? Bel gerust 0318-482395. Wij staan u graag te woord.

Plattegronden de Eekhoorn

Download benedenverdieping de Eekhoorn
Download bovenverdieping de Eekhoorn

 

De Wildwal… van nature gastvrij

aangepast toilet rolstoelgasten De Wildwal
badkamer groepsverblijf eekhoorn

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning