1. Home
  2.  » Accommodatie de Vos

Vakantiehuis de Vos

Vakantiehuis de Vos is een heerlijk gastenverblijf voor grotere groepen. Ideaal voor bijvoorbeeld reünies, conferenties of trainingsweekenden. Het ruime kookvertrek heeft alle moderne apparatuur aan boord die u nodig hebt. De Vos beschikt over een fijn terras en rondom een eigen speelweide. Het groepsverblijf telt 92 slaapplaatsen en is voorzien van badkamers en toiletten. Uiteraard beschikt de Vos over draadloos internet.

Vakantiehuis met grote recreatieruimte

Vakantiewoning de Vos heeft een flinke recreatieruimte annex eetzaal met alles erop en eraan. U vindt er alle apparatuur om uw trainingsweekenden, conferenties of reünies tot een onvergetelijk succes te maken. Zo heeft de zaal een televisie, dvd speler en een gezellige bar. Muzikale talenten onder u kunnen zich uitleven op de piano. Bovendien heeft de Vos een eigen podium met vaste audio- en videoapparatuur. Uw presentatie, training of voordracht kan alleen maar slagen.

Vakantiehuis De Vos Lunteren
Groepsverblijf De Vos Lunteren
familieweekenden, bijeenkomsten, groepsuitjes
Moderne vakantieverblijven De Wildwal

Ruime keuken

Een groot vakantiehuis is natuurlijk pas compleet met een moderne kookruimte die ook geschikt is voor grote groepen logees. De Vos voldoet ruimschoots aan deze voorwaarden. Alles wat u nodig hebt voor het bereiden van een maaltijd is er. Van royale koelkasten en koffiezetapparaat tot waterkoker en magnetron. Uw vaatwasser staat apart in de aangrenzende spoelruimte. Voor u wel zo handig.

Indeling slaapkamers

Vakantiehuis de Vos heeft 9 royale slaapruimtes. 7 kamers daarvan met 6 stapelbedden en 2 met elk 2 stapelbedden. Direct naast de slaapkamers liggen de badkamers en toiletten. Op de plattegrond kunt u precies zien hoe alles is gesitueerd.

Buitenruimte de Vos

Ook op het buitenterrein rond dit vakantiehuis kunt u volop genieten. U stapt vanuit de recreatieruimte direct op uw royale terras. Dit is voorzien van buitenmeubilair en een tafeltennistafel. De bijbehorende speelplaats grenst pal aan het bos. Terwijl u een partijtje voetbalt of volleybalt, kunnen de kinderen wip wappen en schommelen. Kortom: een geweldige omgeving voor vakanties, schoolkampen en trainingsweekenden, maar ook voor conferenties, familieweekends of reünies.

Wilt u ook met een groot gezelschap genieten van een vakantie of lang weekend op de Veluwe? Boek nu een van de groepsverblijven bij De Wildwal.

Plattegrond accommodatie de Vos

Download hier de plattegrond van vakantiehuis de Vos

 

De Wildwal… van nature gastvrij

Groepsaccomodaties De Wildwal
De Wildwal voor familiereunies, bedrijfsuitjes

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning