1. Home
  2.  » Groepshuizen

Onze gezellige groepshuizen de Veluwe

Groepshuizen van De Wildwal zijn populair bij jong en minder jong. U krijgt beslist geen spijt als u bij ons uw gouden of zilveren huwelijk of reünie organiseert. Aan ons zal het niet liggen. Ons complex beschikt over 3 moderne groepsverblijven: de Vos, de Eekhoorn en het Uiltje. Ze zijn gelegen in een zeer bosrijke omgeving aan de rand van het Lunterse bos op de Veluwe, net buiten het dorp Lunteren. Onze groepsverblijven de Eekhoorn en het Uiltje zijn rolstoel toegankelijk. De huizen staan volledig van elkaar gescheiden en beschikken elk over een flink betegeld terras met veel buitenmeubilair. Verder heeft elk onderkomen een sportveld om te volleyballen, basketballen, voetballen of andere sport- en spelactiviteiten te houden. Daarnaast is hier in de regio van alles te beleven. Onder andere het bezoeken van tal van bezienswaardigheden, maken van fietstochten, wandeltochten, survivallen, zwemmen in het plaatselijke zwembad en nog veel meer uitstapjes. Bij De Wildwal komen jong en oud aan hun trekken.

groepshuizen De Wildwal
bijeenkomsten en groepsvakanties Lunteren

Groepsgrootte

Laat uw dag ook beginnen bij De Wildwal op de Veluwe en neem al uw familie, vrienden of collega’s mee. Of u nu komt met een kleine of grote groep, u bent van harte welkom. U kunt onze grote vakantiehuizen al boeken voor een gezelschap vanaf 20 personen tot maximaal 190 personen. U kunt de groepsaccomodaties apart huren of per 2 of 3. Steeds meer particulieren, instellingen en bedrijven maken gebruik van onze verblijven vanwege de vele mogelijkheden binnen en buiten de huizen en in de regio. Vraag ons gerust advies als u iets specifieks zoekt. Wij staan u met raad en daad terzijde en zijn zeer oplossingsgericht. Daardoor kunt u bij De Wildwal altijd ontspannen genieten van uw weekendje weg, reünie of zakelijke bijeenkomst zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

Toerusting groepshuizen

Onze accommodaties zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Ze zijn comfortabel, gezellig en licht. Ons complex staat in een gezonde, bosrijke omgeving die ook voor kinderen absoluut veilig en beschermd is. Onze verblijven zijn stuk voor stuk perfect voor het organiseren van bijeenkomsten, groepsvakanties en workshops. De vertrekken in de verblijven zullen u zeker aanspreken: ze zijn ruim, modern en huiselijk. Natuurlijk beschikt u in elk huis over een moderne keuken met alle apparatuur die u in de huidige tijd mag verwachten. Zo raakt u niet van de kook als u iets moet bakken. In de slaapkamers staan heerlijke stapelbedden met goede matrassen. De badkamers hebben vloerverwarming en zijn zeer ruim. En om het helemaal áf te maken, heeft uw verblijf een eigen podium met vaste audio- en videoapparatuur, televisie en een bar. U kunt ervoor kiezen om uw beddengoed gedeeltelijk zelf mee te brengen of dit hier huren. Bespaart u zich dus de moeite om verder te zoeken, want bij De Wildwal voelt u zich zeker thuis.

Bent u op zoek naar moderne, sfeervolle groepsaccommodaties in Nederland voor uw vakantie of weekend? Reserveer nu.

 

De Wildwal… van nature gastvrij

groepshuizen de wildwal

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning