1. Home
  2.  » Uitjes in Gelderland

Uitstapjes Gelderland op de Veluwe

Uitstapjes in Gelderland kunt u volop maken vanuit groepsaccommodatie De Wildwal in Lunteren. U verblijft immers op een van de mooiste locaties van Gelderland. Lunteren ligt zo centraal op de Veluwe dat u zich geen beter startpunt voor uw uitjes kunt wensen. U kunt in de directe omgeving blijven of kiezen voor een tocht wat verder weg. Zo zult u vast en zeker genieten van de schitterende wandelroutes en fietsroutes in dit gebied. Ook voor kinderen is dit stukje Nederland fantastisch. Wilt u de hele dag op pad, vraag ons dan om een lunchpakket.

Lokale uitjes Gelderland

Uitjes in Gelderland kunt u ook maken in de directe omgeving. Ontdek de schoonheid van de Veluwe. Huur bij ons een fiets en trek eropuit of maak een fijne boswandeling. Volg een van de wandelroutes of fietsroutes dwars door de prachtige natuur die Lunteren rijk is. Kinderen kunnen een kant-en-klare speurtocht maken dwars door het Lunterse bos. Ditzelfde bos is ook perfect als omgeving om te coachen en voor stiltewandelingen. Liefhebbers van klootschieten kunnen hun hart ophalen bij Bosbad Lunteren. De niet-liefhebbers kunnen intussen uitkijktoren de Koepel bezoeken of een duik nemen in het zwembad.

uitstapjes Gelderland
uitstapjes Gelderland
Regionale uitjes Gelderland
musea Gelderland

Regionale uitjes voor u in de provincie Gelderland

Bezienswaardigheden in Gelderland vindt u bij ons op de Veluwe ruimschoots. Wij geven u enkele voorbeelden van leuke uitjes: zo zijn er volop musea die een bezoek zeker waard zijn. Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig poffertjes te eten in de Panoramahoeve. Of rijd eens naar de schaapskooien op de Ginkelse heide of maak een wandeling of fietstocht door het natuurgebied Planken Wambuis. Vooral kinderen zijn er weg van. De kleintjes doet u een groot plezier met een ritje naar de kinderboerderij waar ook een speeltuin is.

Een absolute must voor al onze gasten

Naast dit vertier kunt u onder andere Het Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Museonder en het Kröller-Müller Museum bezoeken. Dit is een absolute must. U kunt uw dagje uit maken met eigen vervoer of tegen meerprijs met de moderne huifkar vanaf De Wildwal. De kar heeft ruimte voor 50 personen. Kijk voor nog meer uitstapjes in de regio op onze webpagina met tips.

Vermaak op eigen terrein bij De Wildwal

Blijft u liever dicht bij uw groepsaccommodatie dan kan dat natuurlijk ook. Op het grote terrein van De Wildwal kunnen alle gasten zich vermaken. Organiseer eens een bonte avond of geniet in de grote woonkamer van een goed boek, een spelletje of een dvd. Op de grote terrassen en speelweiden kunnen jong en oud meedoen aan sportieve activiteiten zoals badminton, basketbal of voetbal. Voor de liefhebbers van volleybal hangt op elke speelweide een volleybalnet. Voor de kleintjes staan er fijne speeltoestellen. Uw familieweekend, sportkamp of bedrijfsuitje slaagt bij De Wildwal altijd.

Verhalenverteller van sages en legendes komt langs op uw verzoek

Wilt u echt iets speciaals, boek dan tegen een kleine vergoeding de verhalenverteller. Hij vertelt u sagen en legendes over Lunteren, het Lunterse bos en de Veluwe. U stapt in een wereld vol duistere gebeurtenissen en leuke anekdotes. Eenmaal thuis zult u nog vaak terugdenken aan die verhalen. De verhalenverteller komt op uw verzoek naar De Wildwal. Jong en oud hebben gegarandeerd een leuke middag of avond.

Enthousiast geworden? Reserveer meteen uw groepsverblijf en kom het zelf ervaren in het mooie Gelderland.

De Wildwal… van nature gastvrij

vermaak in Gelderland vanaf groepsaccommodatie De Wildwal
Groepsverblijven De Wildwal Veluwe

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning