header

Goedkope groepsaccomodatie op de Veluwe

Goedkope groepsaccomodatie huren voor uw familiebijeenkomst, schoolkamp of zakelijke bijeenkomst? Bij De Wildwal in Lunteren kunt u groepsverblijven huren met alles erop en eraan voor weinig geld. Ze zijn zeer geschikt voor kinderen en volwassenen vanaf 20 personen. De vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk en hebben een aparte, aangepaste badkamer. Het perceel ligt aan de bosrand buiten het dorp en is voor kinderen een veilige plek om heerlijk te spelen en te sporten. De prachtige omgeving leent zich in het bijzonder voor wandeltochten, speurtochten of fietstochten. U kunt bij ons logeren op basis van volpension of zelfverzorging. Wij zijn het hele jaar geopend.

eten bezorgen

Mogelijkheden groepsaccomodatie

Onze moderne groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte huizen:

Hoe groot is uw groep?

Een vriendelijk geprijsde groepsaccomodatie huren kan bij De Wildwal in Lunteren al vanaf 20 personen. De groepsverblijven hebben allemaal een ander aantal slaapplaatsen. Is uw groep groter dan kunt u meerdere huizen tegelijk reserveren. De maximale capaciteit van de 3 verblijven is 190 slaapplaatsen. De huizen zijn ruim van opzet en lenen zich bij slecht weer prima voor vermaak binnenshuis. Elke accommodatie heeft een eigen terras met buitenmeubilair en een groot speelterrein met speeltoestellen en een volleybalnet.

Goedkope groepsaccomodatie en zelfverzorging

Bij De Wildwal in Lunteren kunt u een laaggeprijsde groepsaccommodatie huren met volpension of op basis van zelfverzorging. Elk huis heeft een eigen keuken die groot en modern is en toegerust met alle apparatuur die u mag verwachten. U kunt ook een barbecue houden op uw eigen terras. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kindvriendelijke omgeving

De omgeving van De Wildwal is bijzonder kindvriendelijk. Onze groepsverblijven staan aan de rand van het Lunterse bos buiten het dorp. Kinderen kunnen op ons terrein beschermd spelen en sporten. Ook buiten ons perceel kunnen ze veilig wandelen in het bos, een speurtocht maken of een van de vele fietstochten. Wilt u graag uw hond meenemen dan is dit in een aantal gevallen mogelijk. Overlegt u dit wel eerst met ons.

eten bezorgen
goedkope groepsaccomodatie De Wildwal Veluwe

Waarom een vakantieverblijf bij De Wildwal?

De Wildwal ligt op een unieke plek op de Veluwe. Eigenaren zijn Jan en Gerdien Luchies. Zij zorgen er mede voor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk wordt. En niet alleen dat: u kunt tegelijk profiteren van nog een aantal belangrijke voordelen. Wij vatten ze voor u samen:

Uitstapjes vanaf uw vakantielocatie

Uw goedkope groepsaccomodatie staat op een van de mooiste locaties in Nederland. Naast vermaak op eigen terrein kunt u volop uitstapjes maken in de nabije omgeving. De Veluwe heeft u zoveel moois te bieden dat u tijd tekort komt. Een van de hoogtepunten is het Nationaal Park De Hoge Veluwe dat u niet mag overslaan. Zoekt u een sportieve activiteit, ga dan eens een dag survivallen. Voor kinderen hebben wij een speciale kindersurvival. Voor alle bezienswaardigheden en trekpleisters kijkt u gewoon even op de pagina Tips.

Groepsaccomodatie op de Veluwe gezocht? Reserveer vandaag nog anders bent u straks te laat.

 

De Wildwal… van nature gastvrij

Groepsverblijf Het Uiltje Lunteren

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 – 482 395
F: 0318 – 486 153
E: info@dewildwal.nl

Sitemap
Verblijf voorwaarden
Routebeschrijving

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning