header

Goedkope groepsaccomodaties huren

Schappelijk geprijsde groepsaccomodaties vindt u bij De Wildwal in Lunteren. Moderne, grote vakantiehuizen op het mooiste plekje van de Veluwe. Organiseer uw schoolkamp, weekendje weg of zakelijke training en boek een of meer accomodaties bij ons. U kunt ze al huren voor een groep vanaf 20 personen. Volwassenen of kinderen. Ook gasten in een rolstoel zijn welkom. De huizen zijn rolstoelvriendelijk en hebben een aparte, aangepaste badkamer. Ons perceel ligt buiten het dorp direct aan het bos. De prachtige natuur leent zich bij uitstek voor wandelingen, speurtochten en fietstochten. De Wildwal is 12 maanden per jaar open.

eten bezorgen

Mogelijkheden groepsverblijven

Onze moderne groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte huizen:

Uit hoeveel personen bestaat uw groep?

Groepverblijven kunt u huren bij De Wildwal. Voor grote groepen en kleine groepen vanaf 20 personen. Wij hebben kleinere en grote accomodaties. Is uw groep groter dan kunt u meerdere huizen tegelijk reserveren. Alle 3 de verblijven bij elkaar bieden 190 slaapplaatsen. De huizen zijn ruim van opzet en lenen zich bij slecht weer prima voor vermaak binnenshuis. Elke accommodatie heeft een terras met buitenmeubilair en een groot speelterrein met speeltoestellen en een volleybalnet.

Zelfverzorging

Bij De Wildwal kunt u vriendelijk geprijsde groepshuizen huren op basis van zelfverzorging of met volpension. Elke accomodatie heeft een eigen keuken die groot en modern is en toegerust met alle apparatuur die u nodig hebt. Zin in een barbecue op eigen terras? Vraag naar de mogelijkheden.

Groepsaccomodaties ook voor kinderen

Aantrekkelijk geprijsde groepsaccomodaties van De Wildwal staan in een kindvriendelijke omgeving. Uw pupillen kunnen op ons terrein naar hartenlust beschermd spelen en sporten. Daarnaast kunnen ze veilig wandelen, fietsen of zwemmen in de lokale omgeving. Wil een van de kinderen graag de hond meenemen dan kan dit onder bepaalde voorwaarden. Overlegt u dit op voorhand met ons.

eten bezorgen
goedkope groepsaccomodaties De Wildwal Veluwe

Voordelen van onze groepsverblijven

De Wildwal ligt op een unieke plek op de Veluwe. Het is een modern familiebedrijf dat sinds 1948 bestaat. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies doen hun uiterste best om het u naar de zin te maken. En niet alleen dat: u kunt tegelijk profiteren van alle andere belangrijke kwaliteiten. Wij noemen de belangrijkste:

Uitstapjes vanaf onze locatie

Ons perceel staat op een van de mooiste locaties in Nederland. Wilt u leuke uitstapjes maken in de nabije omgeving of iets verder weg? Vanaf onze locatie hebt u onvoorstelbaar veel mogelijkheden om bezienswaardigheden te bezoeken of deel te nemen aan bijzondere attracties. Wat daar beslist bij hoort, is een dag naar het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook kunt u meedoen aan een survival. Voor kinderen hebben wij een speciale kindersurvival. Kijk op de pagina Tips voor al het vermaak.

Op zoek naar moderne groepsaccomodaties op de Veluwe? Reserveer nu voordat alles vol is.

 

De Wildwal… van nature gastvrij

Groepsverblijf Het Uiltje Lunteren

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 – 482 395
F: 0318 – 486 153
E: info@dewildwal.nl

Sitemap
Verblijf voorwaarden
Routebeschrijving

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning