header

Groepsaccomodatie de Veluwe

De Wildwal in Lunteren biedt u alles wat u van een vakantiehuis mag verwachten. Zo zijn onze huizen rolstoelvriendelijk en hebben ze een aparte, aangepaste badkamer. De Wildwal ligt buiten het dorp aan de rand van het Lunterse bos. U logeert in een kindvriendelijke omgeving waar u ook boswandelingen, fietstochten en speurtochten kunt maken of kunt genieten van alle uitstapjes die de regio voor u in petto heeft. U kunt reserveren op basis van volpension of zelfverzorging. Wilt u een weekendje weg met familie, op schoolkamp of een bedrijfstraining organiseren? Boek bijtijds. Wij zijn 12 maanden per jaar open voor gasten.

eten bezorgen

Mogelijkheden groepsaccomodaties

Onze moderne groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte huizen:

Onze huizen en groepsgrootte

Een groepshuisvesting kunt u bij ons huren voor grote groepen en kleine groepen vanaf 20 personen. Voor kinderen en volwassenen. Elke van onze 3 moderne onderkomens zijn anders gebouwd en hebben een verschillend aantal slaapplaatsen. Welke het meest geschikt is voor uw groep kunt u zien op de webpagina van ieder verblijf afzonderlijk. U kunt voor een grote groep meerdere groepsverblijven huren. De maximale capaciteit van de 3 huizen samen is 190 bedden. De verblijven zijn ruim van opzet, zodat u bij minder goed weer ook binnen mogelijkheden hebt. Ook buiten is het goed toeven. Elk huis heeft een eigen terras met buitenmeubilair en een groot speelveld met speeltoestellen en een volleybalnet.

Groepsverblijf huren met zelfverzorging

Wilt u zelf de maaltijden verzorgen, reserveer dan op basis van zelfverzorging. Elk groepsverblijf heeft ruime eigen keuken met alle apparatuur die u wenst. Inclusief een vaatwasser. Ook voor het houden van een barbecue op uw eigen terras hebben wij diverse mogelijkheden.

Kindvriendelijke groepshuisvesting de Veluwe

De Wildwal in Lunteren op de Veluwe is zeer populair bij kinderen. De omgeving is hier prachtig en biedt oneindig veel mogelijkheden voor uitstapjes. Ook voor volwassenen. Ook kunnen kinderen veilig spelen en sporten op ons eigen terrein of boswandelingen, speurtochten en fietstochten maken. Vlakbij is ook een zwembad. Wilt u graag uw hond meebrengen? Onder bepaalde voorwaarden is dit mogelijk. Overleg dit van tevoren met ons.

eten bezorgen
groepsaccomodatie De Wildwal Veluwe

De Wildwal biedt meer

De tijd die u bij De Wildwal logeert, wilt u natuurlijk zo prettig mogelijk doorbrengen. De families Luchies, eigenaren van De Wildwal doen er alles aan om dit mogelijk te maken. Naast een prettig contact met hen kunt u ook profiteren van veel andere voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

Maak leuke uitstapjes in de omgeving

U huurt een vakantieverblijf voor een groep op een van de mooiste plekken in Nederland. Daar horen fraaie bezienswaardigheden bij. Ook wat dat betreft kunt u zich helemaal uitleven in de directe omgeving. Zo kunt u gaan survivallen, het Nationaal Park De Hoge Veluwe bezoeken of een van de musea. Ook de mooie natuur is heerlijk om eens helemaal te ontspannen. Op de pagina Tips vindt u alle bijzondere uitjes bij elkaar.

Ook een groepshuisvesting huren op de Veluwe? Reserveer meteen want vol is vol.

 

De Wildwal… van nature gastvrij

Groepsverblijf Het Uiltje Lunteren

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 – 482 395
F: 0318 – 486 153
E: info@dewildwal.nl

Sitemap
Verblijf voorwaarden
Routebeschrijving

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning