header

Groepsverblijf huren op de Veluwe

Het leukste groepsverblijf huurt u bij De Wildwal op de Veluwe. U kunt al een groepsaccommodatie huren vanaf 20 personen. Het perceel ligt buiten het dorp Lunteren direct aan de bosrand van het Lunterse bos. Het is er zeer kindvriendelijk. En het leuke is dat ook gasten in een rolstoel mee kunnen, want de verblijven zijn rolstoelvriendelijk. Wilt u een schoolkamp, familiebijeenkomst of zakelijke bijeenkomst organiseren? De Wildwal biedt alles wat u nodig hebt. In de omgeving kunt u genieten van de prachtige natuur of eropuit trekken naar een van de vele bezienswaardigheden. U kunt reserveren op basis van zelfverzorging of volpension. Wij zijn het hele jaar geopend.

eten bezorgen

Mogelijkheden groepsaccommodatie

Onze moderne groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte huizen:

Een groepsaccommodatie kunt u bij De Wildwal al huren vanaf 20 personen. Ze zijn ideaal voor volwassenen en kinderen. Elke accommodatie heeft een andere afmeting en is anders ingedeeld. Voordeel hiervan is dat u ook met grote groepen bij ons terecht kunt. Afhankelijk van het aantal personen kunt u een of meerdere groepsverblijven huren. De 3 huizen samen bieden maximaal 190 slaapplaatsen. De vakantieverblijven zijn ruim van binnen en voldoen uitstekend bij slecht weer. Elk huis heeft een eigen terras met veel buitenmeubilair en een grote speelweide met speeltoestellen en een volleybalnet. U zult zich snel thuis voelen bij De Wildwal.

Groepsverblijf en verzorging

Uw accommodatie huren zonder verzorging is een van de mogelijkheden. U bereidt u dat geval zelf uw maaltijden in de moderne keuken die elke accommodatie rijk is. U vindt er alle apparatuur die u mag verwachten. Wilt u een barbecue houden op uw eigen terras dan hebben wij hiervoor mogelijkheden. Vraag ernaar bij de receptie.

Groepsaccommodaties op kindvriendelijke locatie

De Wildwal is kindvriendelijk, gastvrij en betaalbaar. Kinderen kunnen zich op ons eigen terrein helemaal uitleven op de speeltoestellen of een potje volleyballen, voetballen of badminton spelen. Ook het gebied buiten De Wildwal is veilig voor kinderen om te wandelen in de bossen, een speurtocht te houden, een fietstocht te maken of te zwemmen. Wilt u een hond meenemen dan is dit in sommige gevallen mogelijk. Overleg dit vooraf met ons.

eten bezorgen
groepsaccommodatie De Wildwal Veluwe

Bijzonderheden groepshuisvesting De Wildwal

De Wildwal is een lang bestaand familiebedrijf. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. U zult nog lang fijne herinneringen houden aan uw familieweekend of groepsvakantie. Behalve de gastvrijheid van Jan en Gerdien heeft elk groepsverblijf nog een aantal kwaliteiten die u bij andere groepsaccommodaties minder vaak ziet. Wij hebben de belangrijkste onder elkaar gezet:

Lokale en regionale uitstapjes

Als u verder weg wilt dan uw groepsaccommodatie, kunt u kiezen uit veel verschillende uitstapjes in Lunteren zelf of in de regio. Ze zijn er voor jong en oud. Verras uw groep eens met een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe, een survivalavontuur of een van de vele musea die dit deel van de Veluwe rijk is. De webpagina met de allerleukste uitjes vindt u op de pagina Tips. Vanaf De Wildwal valt er veel te ontdekken.

Ontdek de schoonheid van de Veluwe. Reserveer nu uw groepsverblijf.

 

De Wildwal… van nature gastvrij

Groepsverblijf Het Uiltje Lunteren

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 – 482 395
F: 0318 – 486 153
E: info@dewildwal.nl
Sitemap
Verblijf voorwaarden
Routebeschrijving

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning