1. Home
  2.  » Over ons

Over groepsaccommodatie De Wildwal

Groepsaccommodatie De Wildwal is sinds 1948 gevestigd aan de Galgenbergweg 3 te Lunteren op de Veluwe. Eerst als camping en later als groepsaccommodatie voor schoolkampen, familieweekends, verenigingsbijeenkomsten, kerkgroepen, trainingen, workshops en andere bijeenkomsten. De eigenaren Jan en Gerdien Luchies breidden de groepsaccommodatie in de loop der jaren uit tot 3 moderne, sfeervolle huizen die ook rolstoeltoegankelijk zijn en beschikken over een eigen aangepaste douche en toilet. Groepsaccommodatie De Wildwal is een milieuvriendelijke onderneming die er alles aan doet om onze natuur te sparen en dit ook probeert over te brengen op de gasten. De locatie ligt landelijk in een bosrijke omgeving buiten de plaats Lunteren. Voor kinderen en volwassenen zijn er in de nabije omgeving tal van activiteiten en bezienswaardigheden.

groepsaccommodatie De Wildwal Lunteren

Groepsaccommodatie huren voor ontspanning en actie

Groepsaccommodatie De Wildwal ligt op een van de mooiste locaties van de Veluwe. Het perceel is ruim en nodigt uit tot ontspanning of juist inspanning. Rond het complex kunt u genieten van een zee aan ruimte waar u volledige privacy heeft. In de omgeving kunt u volop wandelen, fietsen, de natuur verkennen en deelnemen aan lokale en regionale activiteiten zoals deelnemen aan een survival. Ook zijn er legio bezienswaardigheden in de directe omgeving die zeer de moeite waard zijn. Denk hierbij aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe met heidevelden, zandverstuivingen en een wildbaan of het Kruller Muller museum met de grote Vincent van Gogh collectie, Mondriaan, Picasso en de beroemde beeldentuin.,Kijk voor alle uitstapjes vanuit onze groepsaccommodatie ook op de pagina Handige links en de pagina Tips.

Kindvriendelijke omgeving

De Wildwal is zeer geschikt om kinderen een paar fijne weken te bezorgen. Het terrein van de groepsaccommodatie is een veilige speelplek waar kinderen en jongeren zich helemaal kunnen uitleven. Daarbij doet de familie Luchies een flinke duit in het zakje om hun verblijf extra leuk te maken. Zij hebben ook suggesties voor uitstapjes en vermaak voor u op een aparte webpagina geplaatst. U kunt ze maken in de directe omgeving of iets verder weg in de regio.

Rondleiding vooraf?

Jan en Gerdien geven u, als u dit op prijs stelt, graag een rondleiding vooraf. U krijgt daarmee een goede indruk van de verblijven, de mogelijkheden en de sfeer. Uw keuze voor De Wildwal belonen zij met gastvrijheid en zijn u altijd behulpzaam. Zij staan dagelijks voor u klaar en hopen dat u zich thuis voelt.

 

De Wildwal… van nature gastvrij

Accommodaties voor kleine en grote groepen

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning