1. Home
  2.  » Survivallen op de Veluwe

Kom survivallen op de Veluwe Gelderland

Survivallen op de Veluwe is niet enkel hot. Het neemt ook hindernissen weg, verbroedert en leert mensen te werken als team. Hebt u altijd al de sensatie willen beleven van deze populaire buitensport? Kom dan naar De Wildwal en huur een groepsaccommodatie. U maakt u er gewoon een mooi weekend van. Bij ons krijgt u de kans om zelf eens aan den lijve te ervaren hoe geweldig de survivalsport is. Ook als u niet sportief bent ingesteld. Als vereniging, familie of bedrijf kunt u in samenwerking met De Wildwal bij een gespecialiseerd bedrijf uw eigen survival samenstellen. Helemaal aangepast aan uw wensen. Kiest u voor een dagdeel of een compleet dagprogramma? U sluit er de dag traditiegetrouw af met een barbecue of buffet. Wij geven u graag een deskundig advies.

Survivallen of obstakel training hoe werkt dat?

Een overlevingstraining is een van de leukste buitensporten als test voor onderlinge samenwerking en het leegmaken van uw mind. En niet alleen dat. Het is ook een prima conditietraining voor jong en oud, die u in de nabije toekomst zeker zult willen herhalen. Een survival maakt het onmogelijke mogelijk. U beweegt zich voort over een parcours met steeds nieuwe obstakels en uitdagingen. Deze variëren van klim- en klauter barrières tot touwhindernissen. Tegelijk leert u geweldige technieken, doet krachttraining en loopt hard waar dat nodig is. U zult merken dat u na afloop een ander mens bent en ondanks de vermoeidheid weer energie heeft voor weken.

survivallen voor jong en oud De wildwal
Groepsaccommodatie De Wildwal voor kindersurvivals

Hindernissen zijn er om te overwinnen

Met deze uitdagende sport kunt u elk obstakel overwinnen. Dit kan op veel verschillende manieren. De activiteiten zijn geheel gericht op teambuilding, klimtechniek en conditietraining. Ook onze kindersurvivals zijn zeer populair en leren uw pupillen spelenderwijs de trucs van het goed samenwerken en samen doelen bereiken die ze niet voor mogelijk hielden.. Ervaar de magie van deze populaire buitensport. De instructeurs brengen u de fijne kneepjes bij. en wie weet, lopen de thuisblijvers de volgende keer ook een survival of obstakelrun.

Wat hebt u nodig om deel te nemen aan de overlevingstocht?

Deze fijne buitensport beoefent u niet in uw nette kleding of op naaldhakken. Trek oude kleding en oude schoenen aan die makkelijk zitten. Neem ook een schone plunje, een handdoek en schoenen mee voor de terugreis. Denk vooral aan het meenemen van een plastic zak waar uw vuile goed in kan. Anders zit uw auto straks vol modder. Met een plastic verpakking houdt u uzelf en de omgeving schoon. Meer over het survivalteam vindt u op onze webpagina Handige links. Vraag ons ook naar de speciale kindersurvivals.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie vanwaaruit u ook kunt deelnemen aan een overlevingstocht? Boek snel, anders bent u misschien te laat.

De Wildwal… van nature gastvrij

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning