header

Vakantiehuis huren voor een groep

Wilt u een groot vakantiehuis huren op de Veluwe? De Wildwal in Lunteren beschikt over moderne groepsaccommodaties voor groepen kinderen of volwassenen vanaf 20 personen. Onze groepsverblijven zijn rolstoelvriendelijk en zeer geschikt voor onder andere schoolkampen, familieweekends en bedrijfstrainingen. U kunt kiezen voor een verblijf op basis van zelfverzorging of volpension. De vakantiehuizen staan in een veilige, kindvriendelijke omgeving aan de rand van de Lunterse bossen. U kunt in deze omgeving heerlijk wandelen en fietsen of genieten van alle bezienswaardigheden die de regio u biedt. De Wildwal is 12 maanden per jaar open.

schoolkampen

Mogelijkheden groepsaccommodatie

Onze moderne groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte huizen:

Aantal personen

U kunt bij De Wildwal al een groepsverblijf reserveren vanaf 20 personen. Wij hebben 3 aparte accommodaties die u afzonderlijk kunt reserveren of in hun geheel. Samen hebben de groepsverblijven plaats voor maximaal 190 personen. De verblijven zijn ruim opgezet, zodat uw groep met slecht weer zich ook binnen kan vermaken. Rond de onderkomens is ook veel ruimte met buitenmeubilair en grote speelvelden. Een verblijf op De Wildwal is pas echt genieten.

Vakantiehuis huren en zelfverzorging

U kunt bij ons ook een groepsaccommodatie huren op basis van zelfverzorging. Elk groepsverblijf heeft een moderne keuken met alle apparatuur die u mag verwachten. Ook hebben wij volop mogelijkheden voor een barbecue op het ruime terras van uw accommodatie.

De Wildwal: vriendelijk voor kind en dier

De omgeving waarin onze vakantiehuizen staan, is zeer kindvriendelijk. Het complex ligt buiten het dorp aan de bosrand. Een vakantiehuis bij ons heeft een eigen speelplaats en een speelveld met speeltoestellen waar kinderen veilig kunnen sporten en spelen. Daarnaast kunnen zij ook buiten ons terrein veilig wandelen, fietsen en zwemmen. Hebt u een hond en wilt u die graag meenemen tijdens uw verblijf op De Wildwal dan kan dit in de meeste gevallen. Overlegt u dit wel eerst met ons.

eten bezorgen
groepsaccommodatie huren op de Veluwe

Voordelen van huren bij De Wildwal

Natuurlijk wilt u uw familieweekend of groepsvakantie aangenaam doorbrengen. De familie Luchies van De Wildwal zorgt ervoor dat u volop kunt genieten en uw verblijf als prettig zult ervaren. Daarom hebben wij de belangrijkste eigenschappen voor u op een rijtje gezet:

 • Centrale ligging op de Veluwe
 • Uitstekend bereikbaar
 • Hele jaar geopend
 • Volpension of zelfverzorging
 • Rolstoelvriendelijk
 • Kindvriendelijke omgeving
 • Vriendelijke tarieven
 • Gastvrij familiebedrijf
 • Huisdieren in overleg welkom
 • Regio met veel attracties
 • Podium met vaste audio- en videoapparatuur
 • WiFi aanwezig

Dagje uit in de omgeving

De Veluwe is een geliefd stukje Nederland. Daarbij komt nog dat huren van een groepsverblijf bij De Wildwal borg staat voor een onvergetelijke tijd. Naast uw verblijf in een van onze fijne vakantiehuizen kunt u lokaal en regionaal de leukste uitstapjes maken. Zo kunt u gaan survivallen, het Nationaal Park De Hoge Veluwe bezoeken of een van de vele musea. Ook de mooie natuur is heerlijk om eens helemaal te ontspannen. Wat uw doel ook is, wij doen er alles aan om u een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Ook een modern groepsverblijf huren voor uw groep? Reserveer nu, anders is iemand u straks voor.

 

De Wildwal… van nature gastvrij

groepsverblijf huren Lunteren
De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren
T: 0318 – 482 395
F: 0318 – 486 153
E: info@dewildwal.nl
Sitemap
Verblijf voorwaarden
Routebeschrijving

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning