1. Home
 2.  » Verzorging

Goedkoop weekendje weg?

Goedkoop weekendje weg met familie of vrienden? Bij groepsaccommodatie De Wildwal in Lunteren vindt u de ideale omgeving. U verblijft tijdens uw weekend op basis van zelfverzorging. Als u dit wenst, is bij ons ook volledige maaltijdverzorging mogelijk. In dat geval houden wij rekening met eventuele dieetwensen. Alle bedden zijn voorzien van een goede matras en een hoofdkussen.

Zelfverzorging tijdens goedkoop weekendje weg

Bij De Wildwal houdt zelfverzorging in dat u zelf kunt koken in de moderne keuken van uw groepsverblijf. Boodschappen kunt u zelf doen of ze door de plaatselijke bakker, groenteman of supermarkten laten bezorgen. U hebt dan dagelijks verse producten. En als u die dagen niet wilt koken, zijn er volop mogelijkheden om uw maaltijd te laten bezorgen. Wilt u ’s avonds barbecueën? Wij verhuren ook barbecues.

goedkoop weekendje weg Lunteren
Groepsverblijf op basis van zelfverzorging

Eten bezorgservice

Een midweek of weekendje weg én heerlijk thuis uit eten. Dat is een van de voordelen van zelfverzorging. U vindt in Lunteren een keur aan restaurants die alle maaltijden netjes bij u in de accommodatie bezorgen. Bij diverse restaurants kunt u zelfs kiezen uit verschillende keukens. Kant-en-klare maaltijden kunt u bestellen bij de volgende soorten eetgelegenheden:

 • Chinees restaurant
 • Pizzeria
 • Mediterraan restaurant
 • Vegetarisch restaurant
 • Snackbar.

U vindt meer over deze eethuizen op onze webpagina Handige links.

Aanwezig linnengoed bij zelfverzorging

Linnengoed en huishoudproducten die aanwezig zijn bij zelfverzorging:

 • Matras
 • Hoofdkussen
 • Koffiefilters
 • Toiletpapier
 • Vaatwasblokjes

Linnengoed zelf meenemen

U kunt besluiten om uw dekbed en ander linnengoed zelf mee te brengen. Vindt u dit teveel rompslomp? Huur dan eenvoudig een dekbed en lakenpakket bij De Wildwal. U hoeft dan alleen nog uw badhanddoeken mee te nemen. Wilt u linnengoed bij De Wildwal huren? Laat ons dit vooraf weten.

Schoonhouden groepsaccommodatie

Aan het einde van uw weekend levert u bij uw vertrek de groepsaccommodatie bezemschoon op. De eindschoonmaak verzorgt De Wildwal.
Ook een  weekend naar de Veluwe? Bespreek snel!

 

De Wildwal… van nature gastvrij

Familieweekend, bijeenkomst, reunie

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 - 482 395
F: 0318 - 486 153
E: info@dewildwal.nl

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning