header

Weekendje weg Nederland? Kom naar de Veluwe

Wilt u een weekendje weg in Nederland om een gebeurtenis met uw familie of vereniging te vieren? Groepsaccommodatie De Wildwal in Lunteren verhuurt moderne, rolstoelvriendelijke groepsverblijven voor volwassenen en kinderen. U kunt al een verblijf huren vanaf 20 personen. Ze zijn zeer geschikt voor het houden van een reünie, het vieren van een huwelijksjubileum of andere familiebijeenkomst. Ook voor workshops, bedrijfsuitjes of retraites is De Wildwal populair. U kunt reserveren op basis van zelfverzorging. De groepsaccommodaties staan buiten het dorp aan de rand van het bos. Vanuit dit prachtige plekje op de Veluwe hebt u tegelijk alle bezienswaardigheden bij de hand. Ook kunt u hier volop wandelen, fietsen en zwemmen. De Wildwal is het hele jaar open.

eten bezorgen

Mogelijkheden groepsaccommodatie

Onze moderne groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte huizen:

Een weekendje weg Nederland met een groep groter dan 20 personen? Voor ons geen probleem. U kunt ook een groter groepsverblijf bij ons huren. Wij hebben er 3 met in totaal 190 slaapplaatsen. Alle huizen zijn zeer ruim van binnen, zodat de groep zich bij slecht weer ook binnen kan vermaken. Ook de buitenruimtes bij elke groepshuisvesting is royaal. Elke accommodatie heeft een eigen terras met buitenmeubilair en een grote speelweide. Daarbij zijn wij van De Wildwal zeer betrokken bij de klimaatproblemen. Sinds kort zijn alle groepsverblijven en bijgebouwen voorzien van zonnepanelen. Zo zetten we telkens een stap.

Weekendje eropuit in Nederland en maaltijden

Tijdens uw verblijf bij ons logeert u bij ons op basis van zelfverzorging. In de moderne keuken kunt u zelf uw maaltijden bereiden. Bij mooi weer zijn er ook mogelijkheden voor het houden van een barbecue. Wilt u uw maaltijd liever laten bezorgen dan kunt u gebruikmaken van de eten bezorgservice. Daarnaast vindt u in Lunteren zelf diverse eetgelegenheden waar u kunt gaan eten of dit in uw verblijf laten bezorgen. Zo kunt u heerlijk genieten van uw weekend.

Kindvriendelijke en diervriendelijke omgeving

De locatie van De Wildwal is zeer kindvriendelijk. Elk vakantiehuis heeft een eigen speelplaats en een speelveld met speeltoestellen. Kinderen kunnen hier beschermd spelen en sporten of een boswandeling, speurtocht of fietstocht maken. De omgeving is beslist veilig voor uw pupillen. U mag zelfs uw hond onder bepaalde voorwaarden meebrengen. Overlegt u dit wel vooraf met ons.

eten bezorgen
Weekendje weg nederland naar de veluwe

Wat heeft De Wildwal u te bieden?

Groepsaccommodatie De Wildwal is een familiebedrijf. Eigenaren Jan en Gerdien Luchies zorgen ervoor dat uw weekend onvergetelijk wordt. Naast al hun goede zorgen profiteert u tijdens uw verblijf ook van alle andere voordelen die de accommodaties u bieden:

Eropuit in de omgeving

U logeert op een van de mooiste plekken in eigen land. Centraal gelegen op de Veluwe. Vanaf De Wildwal hebt u alle bezienswaardigheden en attracties op korte afstand bij de hand. Een bezoek aan het Nationaal Park De Hoge Veluwe hoort hier zeker bij. En wat dacht u van een dag survivallen met uw groep? Voor kinderen hebben we zelfs een speciale kindersurvival. Waar uw interesse ook naar uitgaat, u vindt hier volop lokale en regionale uitstapjes waar u later mooie herinneringen aan zult hebben.

Weekendje eropuit in Nederland met familie of vereniging? Reserveer vandaag nog uw groepsaccommodatie.

 

De Wildwal… van nature gastvrij

Groepsverblijf Het Uiltje Lunteren

De Wildwal
Galgenbergweg 3
6741 KJ  Lunteren

T: 0318 – 482 395
F: 0318 – 486 153
E: info@dewildwal.nl

Sitemap
Verblijf voorwaarden
Routebeschrijving

Copyright ©2015-2023 De Wildwal.
Alle rechten voorbehouden.

Website door: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning